Terrazzo

Murermester Egon Christensen A/S besidder mange års erfaring indenfor terrazzo og udfører alt indenfor terrazzogulve.

Med mange års erfaring indenfor terrazzo kan du trygt lade valget falde på os. Vi tager gerne hånd om alle typer af opgaver indenfor terrazzogulve og står naturligvis klar til at rådgive dig igennem processen, så du er sikret den bedste løsning.

Fordele ved brug af terrazzo

Der er rigtig mange fordele ved at benytte sig af terrazzo. Med dette materiale bliver gulvet pålagt og støbt i en samlet arbejdsgang, hvilket er med til at sikre et gulv, som er helt tæt, hvilket blandt andet er med til at sikre dig mod fugtighed og snavs.

Udover at denne gulvtype er særdeles smudsafvisende, er den samtidig let og enkel at rengøre.

Rengøring af terrazzo gøres bedst ved brug af sæbespåner opløst i varmt vand – og jo oftere du vælger at behandle dit gulv – jo flottere og mere modstandsdygtigt vil det med tiden blive.

Såfremt gulvet skulle ske at blive beskadiget – eksempelvis hvis man taber en tungere genstand på gulvet – er denne gulvtype desuden nem og enkel at reparere.

Med andre ord rummer brug af terrazzo en lang række fordele og derfor også en populær løsning blandt mange.

Hos Murermester Egon Christensen A/S har vi mange års erfaring indenfor terrazzo, hvorfor vi er i stand til at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af opgaver indenfor terrazzo.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på Terrazzo?

Såfremt du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på terrazzo, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 98 38 24 35 og høre mere. Vi skræddersyr gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du måtte ønske.