Skoler og institutioner

EC Murer tager hånd om både større såvel som mindre renoveringsopgaver for skoler og institutioner. Vi har i tidens løb varetaget en lang række forskellige typer af renoveringsopgaver for både store såvel som små institutioner og skoler i en stor del af Nordjylland. I kan som institution eller skole trygt lade valget falde på os, da vi lægger stor vægt på kvalitet og står klar til at yde kompetent rådgivning til at sikre jer det bedste resultat.

Veludført arbejde med solide kvalitetsmaterialer

Hos EC Murer lægger vi stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde, og vi benytter os udelukkende af de bedste kvalitetsmaterialer. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket er en sikkerhed for, at I som kunde hos os får et godt resultat. Derfor kan I trygt lade valget falde på Murermester Egon Christensen A/S i forbindelse med både større såvel som mindre renoveringsopgaver.

Få et helt uforpligtende tilbud i dag

Såfremt jeres virksomhed står overfor at skulle have foretaget en større eller mindre renovering, står vi klar til at skræddersy tilbud på netop jeres opgave. Ring i dag på telefon 98 38 24 35 og lad os sammen finde den rigtige løsning til netop jer.

Har du en forespørgsel

Du er altid velkommen til at ringe til os på 9838 2435 eller skrive en mail til os for et uforpligtende tilbud