Kirkerenovering

Egon Christensen A/S har stor erfaring indenfor kirkerenovering og kan hjælpe til med at udføre kirkerenovering i både store såvel som små kirker i meste af Nordjylland. Med mange års erfaring indenfor kirkerenovering er vi det rigtige valg for jer, der ønsker et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet, hvor der er lagt vægt på omhyggelighed brug af gode materialer.

Vi står for restaurering og kalkning af kirker.

Veludført arbejde til aftalt tid

Egon Christensen A/S lægger stor vægt på at sikre, at du som kunde hos os får en god oplevelse i forbindelse med de renoveringsopgaver, du ønsker at få udført. Indenfor kirkerenovering har vi igennem tiden varetaget renovering af en lang række forskellige kirker i en stor del af Nordjylland og kan tage hånd om både store såvel som små opgaver og sørger naturligvis altid for at yde professionel og kyndig rådgivning i forbindelse med renovering af kirker, således I sikres det absolut bedste resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et helt gratis og forpligtende tilbud på hjælp til kirkerenovering, er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at høre nærmere. Vi skræddersyr gerne et tilbud på netop det stykke arbejde, som du måtte ønske at få udført.

Ring i dag på telefon 9838 2435 og hør mere.