Boligforeninger

Murermester Egon Christensen A/S løser alle former for renoveringsopgaver for boligforeninger. Vi har igennem tiden taget hånd om en lang række forskellige renoveringsopgaver og står klar til at hjælpe jer uanset opgavens omfang.

Kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk

I forbindelse med både store såvel som små renoveringer i boligforeninger er det altid mere vigtigt at kunne rådføre sig med nogle kompetente og erfarne fagfolk, der kan yde kyndig og kompetent rådgivning hele vejen igennem byggeforløbet, således I som boligforening er sikret det absolut bedste resultat i forbindelse med jeres renovering.

Vi kan hos Egon Christensen A/S tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af mureropgaver for jer som boligforening og står klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning – naturligvis indenfor jeres budget.

Få et uforpligtende tilbud på jeres renoveringsopgave

Står jeres boligforening overfor at skulle renovere, og ønsker I, i den forbindelse, at få et helt uforpligtende tilbud på renovering, er I mere end velkomne til at kontakte os med henblik på at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud.

Ring i dag på telefon 98 38 24 35 og lad os tage en helt uforpligtende snak om mulighederne.

Har du en forespørgsel

Du er altid velkommen til at ringe til os på 9838 2435 eller skrive en mail til os for et uforpligtende tilbud