Murerarbejde og Renoveringer

Hos Egon Christensen A/S har vi igennem tiden beskæftiget os med blandt andet facaderenovering, nybyggeri samt udførte lang række forskellige typer af boligrenoveringer både for private såvel som for erhverv.

Med stor indsigt i murerfaget er vi stand til at løfte mange forskelligartede opgaver indenfor blandt andet facaderenoverer og vedligeholdelse, hvorfor du trygt kan lade os om at varetage arbejdet for dig.

Kvalitet og omhyggelighed i centrum

Kvalitet og omhyggelighed er to meget væsentlige faktorer hos Egon Christensen A/S, da vi lægger stor vægt på at sikre, at du som kunde hos os får den bedste oplevelse i forbindelse med, du ønsker professionel hjælp til murerarbejde.

Til enhver type af opgave indenfor boligrenovering benytter vi altid kun de bedste kvalitetsmaterialer, så du som kunde hos os er sikker på at få et solidt og veludført håndværk lavet, som du kan få glæde af lang tid frem. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket er et kvalitetsstempel, der sikrer, at du, som kunde, får et godt resultat.

Ring og hør nærmere

Såfremt du er interesseret i professionel hjælp til murerarbejde i Aalborg, Svenstrup eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på hjælp til din opgave. Kontakt os i dag på telefon 98 38 24 35 og hør mere om dine muligheder.